Mustármagliszt - többféle kiszerelésben

Mustármagliszt - többféle kiszerelésben

Az árak és készletinformációk megtekintéséhez kattintson a kívánt kiszerelést jelölő gombra.↓

 

A mustármagliszt mustárpor néven is ismert fűszer az angolszász piacon. A mustármagból kipréseljük az olajat, majd a présmaradványt megőrölve kapjuk meg a mustármaglisztet. Értékes fehérjeforrás, aminosav-összetétele változatos. A mustármagliszt gazdag ásványi-anyagokban, rostokban.

Kiszerelés:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Részletek
Kiválóan alkalmas salátaöntetek, húsok ízesítésére, pácolására, valamint házi mustár készítéséhez. Húsok panírozásához is használhatjuk, különleges ízt és színt kölcsönöz ételünknek. Ha házi tésztát szeretnénk készíteni, érdemes a liszthez adalékanyagként mustármaglisztet adni.

A mustármaglisztből kitűnő mustáros grillpác készíthető. A hagyományos, savas mustárral ellentétben nem keményíti meg a húst, akkor sem, ha azt hosszabb ideig hagyjuk a páclében.
A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.
Webáruház készítés