Corn oil 250 ml

Corn oil 250 ml
Corn oil 250 ml
Corn oil 250 ml
Corn oil 250 ml
Corn oil 250 ml
Corn oil 250 ml

An oil with a beautiful gold color and a characteristic taste. Outstandingly rich in vitamin E. It can facilitate yeasting processes and has a demulcent effect. Can be used for salads. Because of its high smoke point, the corn oil can greatly be used for baking and cooking.

Corn oil can equally be used outwardly and inwardly due to its many advantageous properties. It has a demulcent effect and can help digestive processes.  It facilitates the absorbtion of cysts in or around the ovary and restores healthy ovary functions.

It can be used in various salads. Because of its high smoke point (160-170°C) and pleasant taste and smell, corn oil is perfect for preparing meals in deep fryer or a pan, e.g. breaded meats, vegetables, grilled meals or steaks.

1.83
To Favourites
Recommend
Print
Similar products
Info
Recept
Similar products
Info
Kiszerelés
250 ml
Recept

Paprika Krém

Hozzávalók:

4 nagy piros paprika
1 kicsi csípős jalapeno (vagy bármilyen csípős csili)
150 g telemea (feta szerű sós juhsajt Erdélyből, természetesen helyettesíthető fetával)
csipet bors
1 tk. szárított bazsalikom
3 ek. kukoricacsíra olaj

A piros paprikákat megszurkálom (hogy később ne robbanjon), majd mindenféle pucolás és csumázás nélkül száraz (olaj nélküli) serpenyőbe rakom, magas hőfokon. Addig sütöm, és forgatom, amíg a héja fekete nem lesz. Ha gáztűzhelyünk van, akkor ez sokkal egyszerűbb, mert csak a láng főlé kell tartani, és hipp-hopp megég a héja. Tálba rakom és lefedem, amíg ki nem hűl. Ezután a héját kézzel könnyen le lehet szedni, és kicsumázni. Az így kapott füstös paprikahúst botmixerrel összeturmixolom a többi hozzávalóval és kész is. Hűtőbe teszem, és lehűtve tálalom.

WebShop System