Poppy seed flour - in different size variants

Poppy seed flour - in different size variants

For pricing and availability please click on the buttons with packaging sizes below.↓

Because of its high content of minerals (iron, calcium, magnesium, phosphor), poppy seed flour can be beneficial in preventing osteoporosis and iron deficiency. Due to its low carbohydrate and high fiber and protein content, poppy seed flour fits into any diet.

It is a great substitution for ground poppy seeds and can be preserved longer due to its reduced oil content.

You can use poppy seed flour instead of white flour in any recipe that matches the taste of poppy seeds. Ideal for making pastries and for shaking up your muffins, donuts, fillings, or even bread with its taste.

Kiszerelés:
To Favourites
Recommend
Print
Details
Details
A mákliszt jól helyettesíti a darált mákot, csökkentett olajtartalmának köszönhetően tovább eltartható. Minden, ízvilágában harmonizáló sütemény, tészta receptjében pótolhatjuk a fehér lisztet mákliszttel. Készíthetünk a felhasználásával péksüteményeket, feldobhatjuk a mák ízével muffinjainkat, fánkunkat, töltelékeinket vagy akár kenyereinket is.
A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.