Vörös szőlőmagliszt - többféle kiszerelésben

Vörös szőlőmagliszt - többféle kiszerelésben

Az árak és készletinformációk megtekintéséhez kattintson a kívánt kiszerelést jelölő gombra.↓

 

A szőlőmagliszt meghatározó szerepet játszik a modern táplálkozásban egészségmegőrző és -megújító hatása révén, melyet gazdag bioflavintartalmának köszönhet.

Kiszerelés:
To Favourites
Recommend
Print
Details
Details
Stressz vagy betegség esetén a szabad gyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. Az idős, beteg szervezetben az antioxidánsoknak nemcsak a mennyisége, de a hatóereje is csökken, amit jelentősen javíthatunk a szőlőmagliszt fogyasztásával.


A szőlőmagliszt könnyen emészthető és koleszterinmentes. Pozitív élettani hatásai miatt érdemes sütőipari adalékanyagként használni. Kelt tészták esetén segíti az élesztő munkáját, ráadásul kiváló színezőanyag, ezért kenyérfélékhez és egyéb tésztákhoz is bátran adható.

A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.
WebShop System