Corn Oil 750 ml

Corn Oil 750 ml
Corn Oil 750 ml
Corn Oil 750 ml
Corn Oil 750 ml
Corn Oil 750 ml
Corn Oil 750 ml

An oil with a beautiful gold color and a characteristic taste. Outstandingly rich in vitamin E. Corn-germ oil can be both ingested and used topically due to its many advantageous properties. It has an immune-boosting and anti-inflammatory effect and can help digestion. It can be used in a variety of salads, creams, soups, vegetables. 

It can be used in various salads. Because of its high smoke point (160-170°C) and pleasant taste and smell, corn oil is perfect for preparing meals in a deep fryer or a pan, e.g. breaded meats, vegetables, grilled meats and vegetables, or steaks.

Kiszerelés:
5.91
To Favourites
Print
Details
Similar products
Info
Recept
Details

A frissesség megőrzése érdekében a hidegen sajtolt olajokat fénytől, hőtől (tűzhely, radiátor stb.) védett, hűvös helyen tárolja. Felbontás után érdemes hűtőszekrényben tartani. (A hidegtől az olaj opálossá válhat, ez azonban nem befolyásolja a minőséget.) Tipp: amíg nem érez avas ízt az olajon, addig bátran elfogyaszthatja. Az avas illat nem minden esetben jelenti a termék lejártát, távolítsa el az olajkiöntő betétet az üveg nyakáról és kóstolja meg az olajat! A műanyagon keletkező filmréteg ugyanis hajlamos az avasodásra, de az üvegben található olaj ettől még hibátlan lehet.

Similar products
Info
Kiszerelés
750 ml
Product status
temporarily out of stock    
Weight
1.13 kg/db
Recept

Paprika krém

Hozzávalók:
4 nagy piros paprika
1 kicsi csípős jalapeno (vagy bármilyen csípős csili)
150 g telemea (feta szerű sós juhsajt Erdélyből, természetesen helyettesíthető fetával)
csipet bors
1 tk. szárított bazsalikom
3 ek. kukoricacsíra olaj

A piros paprikákat megszurkálom (hogy később ne robbanjon), majd mindenféle pucolás és csumázás nélkül száraz (olaj nélküli) serpenyőbe rakom, magas hőfokon. Addig sütöm, és forgatom, amíg a héja fekete nem lesz. Ha gáztűzhelyünk van, akkor ez sokkal egyszerűbb, mert csak a láng főlé kell tartani, és hipp-hopp megég a héja. Tálba rakom és lefedem, amíg ki nem hűl. Ezután a héját kézzel könnyen le lehet szedni, és kicsumázni. Az így kapott füstös paprikahúst botmixerrel összeturmixolom a többi hozzávalóval és kész is. Hűtőbe teszem, és lehűtve tálalom.

sixpayment