Corn Oil 1000 ml PET

Corn Oil 1000 ml PET
Corn Oil 1000 ml PET
Corn Oil 1000 ml PET
Corn Oil 1000 ml PET

An oil with a beautiful gold color and a characteristic taste. Outstandingly rich in vitamin E. Corn-germ oil can be both ingested and used topically due to its many advantageous properties. It has an immune-boosting and anti-inflammatory effect and can help digestion. It can be used in a variety of salads, creams, soups, vegetables. 

It can be used in various salads. Because of its high smoke point (160-170°C) and pleasant taste and smell, corn oil is perfect for preparing meals in a deep fryer or a pan, e.g. breaded meats, vegetables, grilled meats and vegetables, or steaks.

Kiszerelés:
6.34
To Favourites
Print
Details
Similar products
Info
Recept
Details

A frissesség megőrzése érdekében a hidegen sajtolt olajokat fénytől, hőtől (tűzhely, radiátor stb.) védett, hűvös helyen tárolja. Felbontás után érdemes hűtőszekrényben tartani. (A hidegtől az olaj opálossá válhat, ez azonban nem befolyásolja a minőséget.) Tipp: amíg nem érez avas ízt az olajon, addig bátran elfogyaszthatja. Az avas illat nem minden esetben jelenti a termék lejártát, távolítsa el az olajkiöntő betétet az üveg nyakáról és kóstolja meg az olajat! A műanyagon keletkező filmréteg ugyanis hajlamos az avasodásra, de az üvegben található olaj ettől még hibátlan lehet.

Similar products
Info
Kiszerelés
1000 ml
Product status
temporarily out of stock    
Weight
956 g/db
Recept

Paprika Krém



Hozzávalók:
4 nagy piros paprika
1 kicsi csípős jalapeno (vagy bármilyen csípős csili)
150 g telemea (feta szerű sós juhsajt Erdélyből, természetesen helyettesíthető fetával)
csipet bors
1 tk. szárított bazsalikom
3 ek. kukoricacsíra olaj


A piros paprikákat megszurkálom (hogy később ne robbanjon), majd mindenféle pucolás és csumázás nélkül száraz (olaj nélküli) serpenyőbe rakom, magas hőfokon. Addig sütöm, és forgatom, amíg a héja fekete nem lesz. Ha gáztűzhelyünk van, akkor ez sokkal egyszerűbb, mert csak a láng főlé kell tartani, és hipp-hopp megég a héja. Tálba rakom és lefedem, amíg ki nem hűl. Ezután a héját kézzel könnyen le lehet szedni, és kicsumázni. Az így kapott füstös paprikahúst botmixerrel összeturmixolom a többi hozzávalóval és kész is. Hűtőbe teszem, és lehűtve tálalom.

sixpayment