Salátaolaj - többféle kiszerelésben

Salátaolaj - többféle kiszerelésben

Az árak és készletinformációk megtekintéséhez kattintson a kívánt kiszerelést jelölő gombra.↓

Breaking news: Salátaolajunk 2022-ben Great Taste csillagot nyert a világ legrangosabb ételkóstoló versenyén, Londonban! Itt az alkalom, hogy te is felfedezd magadnak ezt a díjnyertes, Omega-3 zsírsavakban és E-vitaminban gazdag, ízletes hidegen sajtolt olajkeveréket!

Salátaolajunk egy harmonikus ízvilágú olajkeverék, mely 64% kukoricacsíra-olajat, 16% napraforgóolajat, 11% kendermagolajat és 9% lenmagolajat tartalmaz.

Az emberek túlnyomó többsége nem fogyaszt elegendő mennyiségű esszenciális, Omega-3 zsírsavat, a lenmagolaj fogyasztásával azonban természetes úton fedezhető a szükséglet. A lenmagolaj - kissé kesernyés íze miatt - nem túl közkedvelt, azonban mi egy olyan olajmixet állítottunk össze, mely szükséges mennyiségben és optimális arányban tartalmazza a többszörösen telítetlen Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat, magas E-vitamin-tartalommal rendelkezik, ugyanakkor kellemes ízt kölcsönöz salátáinknak

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Részletek

Kukoricacsíra-olaj: A hidegsajtolással előállított kukoricacsíra-olaj olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet alapvető életfunkcióihoz.
Magas ásványianyag-, nyomelem-, illetve A-, D- és E-vitamin-tartalma miatt fogyasztása sejt- és bőrfiatalító hatású lehet.


Napraforgóolaj: A zsírokban oldódó vitaminok természetes vivőanyaga, így jelentős az E-vitamin- és A-vitamin-tartalma.

Kendermag olaj: Vitaminokat (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, D- és E-vitamin), különböző enzimeket és létfontosságú aminosavakat tartalmaz. Megtalálható benne, a többi olajhoz hasonlóan, az immunrendszer megfelelő működéséért felelős linolsav (Omega-6), illetve a szív- és érrendszer karbantartását biztosító alfa-linolénsav (Omega-3). Az olaj különlegessége, hogy egy harmadik zsírsavat, gamma linolsavat (GLA) is tartalmaz, és mindhárom zsírsav a biológialiag legmegfelelőbb arányban található meg benne.


Lenmagolaj: Rendkívül magas alfa-linolénsav (Omega-3), E-vitamin, illetve béta-karotin tartalma miatt a legértékesebb olajok közé sorolható. Sárga színű, karakteres ízvilággal rendelkező olaj.
A mag olajtartalmának 50-52%-át teszi ki az alfa-linolénsav, más néven az Omega-3 zsírsav. Ez egy esszenciális zsírsav, amelyet az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie. Lenmagolaj fogyasztásával az aktív életet élők megelőzhetik az edzések utáni izomfájdalmat, és anyagcsere-gyorsító hatásának köszönhetően rásegíthet a zsírégetésre.

 

Fontos tudni, hogy a hidegen sajtolt olajat nem tesszük ki semmilyen kémiai hatásnak, nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, ízesítőt. További előnye, hogy GMO-mentes alapanyaggal dolgozunk.

sixpayment