Mák 250 g

Mák 250 g
Mák 250 g
Mák 250 g
Mák 250 g
Mák 250 g
Mák 250 g

A mák gazdag ásványi anyagokban (pl. kalcium, foszfor, vas), B- és E-vitaminban. Zsírtartalmának nagy része telítetlen zsírsavakból tevődik össze. Segítségével megelőzhető a csontritkulás, támogatja a fogképzést, az emésztést, jó hatással van a szív- és érrendszerre, stresszoldó hatású. Az érett mákszemek biztonsággal fogyaszthatóak, az ópiumszármazékokat a termés héja (mákgubó) tartalmazza.
Használhatjuk édességek, sütemények (mákos tészta, mákos rétes, mákos guba stb.) készítéséhez, édes vagy sós péksütemények tésztájába keverve, illetve tetejére szórva.

2.38
pcs
pcs
To Favourites
Recommend
Print
WebShop System