FENNTARTHATÓ ÉLET, ÉTEL. GRAPOILA. SEMMI FELESLEG.

Harrer & Grapoila vegán "csokik"

Kedves Csokirajongó!

A kánikulára való tekintettel a csokik árusítása, kiszállítása szeptemberig szünetel. Kérjük, látogass vissza később, addig is az alábbikaból megtudhatod, mitől annyira különlegesek ezek a táblák!

Nem tudod, mi keresnivalója van a maglisztnek a csokoládéban? Pedig van!

Összefogtunk a soproni Harrer Chocolat csokoládémanufaktúra alapítóival, és olyan dolgot hoztunk létre, ami eddig nem létezett a világon! Képzeld el, hogy van egy krémes gourmet desszerttábla, ami kinézetre olyan, mint egy színes fehércsokoládé, mégis más, hiszen vegán, gluténmentes és 100%-ban természetes összetevőkből áll. A tejpor helyett csak maglisztet (finom, zsírszegény magőrlemény) vagy héjőrleményt, valamint kakaóvajat és cukrot tartalmaz, esetleg egy kis maggal vagy gyümölccsel, fűszerrel kísérve.

A piacon kapható, többi vegán fehércsokoládéval ellentétben sem zabtejpor, sem kókusztejpor, sem rizstejpor nem kerül bele, csak a mi natúr, gluténmentes lisztjeink. A napraforgómagos, sárgabarackmagos, szőlős és tökmagos változatot is érdemes megkóstolnod, mert a maglisztek, illetve a szőlőhéjőrlemény csodást színt és ízt kölcsönöznek a csokiként roppanó, ám nyelvünk hegyén elolvadó édességnek.

ÖKO táblának is hívjuk őket, hiszen azon túl, hogy vegának több szempontból is környezetbarátak. A Harrer egy bean-to-bar manufaktúra, még a kakaóvaj is fenntartható forrásból származik, a maglisztek pedig a Grapoila zero waste gyártási módszerének eredményei (minden gyártási mellékterméket hasznosítunk). Ezek a csokikülönlegességek nem tartalmaznak kakaómasszát, így megjelenés és állag tekintetében tényleg a fehércsokoládéhoz hasonlatosak. Az egyébként a világ távoli tájairól érkező kakaóbabot hazánkban is termő magok helyettesítik, ami még fenntarthatóbbá teszi az új Grapoila-Harrer "csokikat".

 

5 termék 1 5
5 termék 1 5