Huile de salade - en plusieurs emballages

Huile de salade - en plusieurs emballages
Il s’agit d’un mélange d’huile pressée à froid, riche en acides gras oméga-3 et en vitamine E. Il convient pour assaisonner les salades et les plats froids. Il est composé de 64% d’huile de germe de maïs, 16% d’huile de tournesol, 11% d’huile de graines de chanvre et 9% d’huile de lin.

Les gens ne consomment généralement pas assez d’acides gras oméga-3. Cela peut être résolu en ajoutant de l’huile de lin à notre alimentation sur une base quotidienne car son acide gras oméga-3 est significativement élevé. Cependant, son goût légèrement amer en fait une option désagréable. Comme solution, nous avons créé un mélange où vous pouvez trouver l’huile de graines de lin avec ses valeurs nutritives positives et avec un rapport idéal d’acides gras oméga 3:6. Ce mélange est riche en vitamine E et en même temps, il améliore le goût de nos salades quotidiennes. Version conventionnelle et organique disponible.
Ajouter aux favoris
Je conseille
Imprimer
Détails
Détails

Kukoricacsíra-olaj: A hidegsajtolással előállított kukoricacsíra-olaj olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet alapvető életfunkcióihoz.
Magas ásványianyag-, nyomelem-, illetve A-, D- és E-vitamin-tartalma miatt fogyasztása sejt- és bőrfiatalító hatású lehet.


Napraforgóolaj: A zsírokban oldódó vitaminok természetes vivőanyaga, így jelentős az E-vitamin- és A-vitamin-tartalma.

Kendermag olaj: Vitaminokat (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, D- és E-vitamin), különböző enzimeket és létfontosságú aminosavakat tartalmaz. Megtalálható benne, a többi olajhoz hasonlóan, az immunrendszer megfelelő működéséért felelős linolsav (Omega-6), illetve a szív- és érrendszer karbantartását biztosító alfa-linolénsav (Omega-3). Az olaj különlegessége, hogy egy harmadik zsírsavat, gamma linolsavat (GLA) is tartalmaz, és mindhárom zsírsav a biológialiag legmegfelelőbb arányban található meg benne.


Lenmagolaj: Rendkívül magas alfa-linolénsav (Omega-3), E-vitamin, illetve béta-karotin tartalma miatt a legértékesebb olajok közé sorolható. Sárga színű, karakteres ízvilággal rendelkező olaj.
A mag olajtartalmának 50-52%-át teszi ki az alfa-linolénsav, más néven az Omega-3 zsírsav. Ez egy esszenciális zsírsav, amelyet az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie. Lenmagolaj fogyasztásával az aktív életet élők megelőzhetik az edzések utáni izomfájdalmat, és anyagcsere-gyorsító hatásának köszönhetően rásegíthet a zsírégetésre.

 

Fontos tudni, hogy a hidegen sajtolt olajat nem tesszük ki semmilyen kémiai hatásnak, nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, ízesítőt. További előnye, hogy GMO-mentes alapanyaggal dolgozunk.