Sea buckthorn seed oil mud 40 g

Sea buckthorn seed oil mud 40 g
Sea buckthorn seed oil mud 40 g
Sea buckthorn seed oil mud 40 g
Sea buckthorn seed oil mud 40 g

Megújult! Most még szebb, új csomagolásban.

A homoktövismag-iszap a növény magjából hidegen sajtolásos eljárással készített kozmetikum. Rendkívül gazdag E-vitamin forrás, magas az omega-3,-6,-7,-9 esszenciális zsírsav tartalma. A benne található jótékony összetevőknek köszönhetően majdhogynem bármilyen bőr problémára alkalmazható. A bőr természetes regenerálódását segíti elő, ezáltal égési sérülés illetve heges sebek hatékony kezelésére ugyanúgy használható, mint bőrbetegségek (pl. ekcéma, kiütés) esetén. Használhatjuk hámosító pakolásként, majd langyos, folyó vízzel öblítve körkörös masszírozással mossuk le. A ráncos bőrfelületek és száraz bőrrészek, pl. repedezett sarkak radírozására is alkalmas. Puhává, rugalmassá teszi a kezelt bőrfelületet. Nyílt, vérző seben kerüljük alkalmazását.

 

Használata: 

Arcunkra vigyünk fel egy kis mennyiséget, oszlassuk el az arcon, a homlokon, a nyakon, és a szemkörnyéken. 10-15 perc elteltével langyos vizes vattával mossuk le. 

8
To Favourites
Recommend
Print
Details
Similar products
Details
The sea buckthorn seed mud is a cosmetic product made by cold-extrusion process from the plant seeds. It is a rich source of Vitamin E, high in omega-3, -6, -7, -9 essential fatty
acids. Thanks to the beneficial contents, it can be used for any skin problems. This product helps with the skin’s natural regeneration, so it is great for treating burns and skin diseases
(eg. eczema, rash).
Sea bucthorn seed oil mud can be used as an epithelizing
mask, and after a circular massage it can be rinsed with
warm wet sponge. You can use it for wrinkled skin surfaces
and dry skin areas. It can make the skin soft and flexible.
Avoid the application on bleeding wounds.
Similar products
WebShop System