Corn Oil 250 ml

Corn Oil 250 ml
Corn Oil 250 ml
Corn Oil 250 ml
Corn Oil 250 ml
Corn Oil 250 ml
Corn Oil 250 ml

An oil with a beautiful gold color and a characteristic taste. Outstandingly rich in vitamin E. Corn-germ oil can be both ingested and used topically due to its many advantageous properties. It has an immune-boosting and anti-inflammatory effect and can help digestion. It can be used in a variety of salads, creams, soups, vegetables. 

It can be used in various salads. Because of its high smoke point (160-170°C) and pleasant taste and smell, corn oil is perfect for preparing meals in a deep fryer or a pan, e.g. breaded meats, vegetables, grilled meats and vegetables, or steaks.

2.94
To Favourites
Recommend
Print
Similar products
Info
Recept
Similar products
Info
Kiszerelés
250 ml
Weight
480 g/db
Recept

Paprika Krém

Hozzávalók:

4 nagy piros paprika
1 kicsi csípős jalapeno (vagy bármilyen csípős csili)
150 g telemea (feta szerű sós juhsajt Erdélyből, természetesen helyettesíthető fetával)
csipet bors
1 tk. szárított bazsalikom
3 ek. kukoricacsíra olaj

A piros paprikákat megszurkálom (hogy később ne robbanjon), majd mindenféle pucolás és csumázás nélkül száraz (olaj nélküli) serpenyőbe rakom, magas hőfokon. Addig sütöm, és forgatom, amíg a héja fekete nem lesz. Ha gáztűzhelyünk van, akkor ez sokkal egyszerűbb, mert csak a láng főlé kell tartani, és hipp-hopp megég a héja. Tálba rakom és lefedem, amíg ki nem hűl. Ezután a héját kézzel könnyen le lehet szedni, és kicsumázni. Az így kapott füstös paprikahúst botmixerrel összeturmixolom a többi hozzávalóval és kész is. Hűtőbe teszem, és lehűtve tálalom.