Almond flour - in different variants

Almond flour - in different variants

For pricing and availability please click on the buttons with packaging sizes below.↓

Rich in protein and dietary fiber and has a low level of carbohydrates. It can moderate the sudden rise in blood sugar. Almonds do not contain gluten, therefore the almond flour is completely gluten-free.

Due to its low-fat content, it is ideal for baking bread, cakes, sponge cakes, and muffins. It can absorb a large amount of liquid and fat, can therefore also be used for thickening.

To Favourites
Recommend
Print
Details
Details

Magas a fehérje- és élelmi rosttartalma, szénhidráttartalma viszont alacsony, így ideális lehet sporttevékenység utáni regenerációhoz. A mandulaliszt - többi maglisztünkhöz hasonlóan - gluténmentes. A paleolit étrendet követők kedvenc lisztféléje.

Kellemes mandulaíze rengeteg süteményhez, kenyérféléhez, piskótához, kalácshoz, muffinhoz jól illik, keverve vagy önmagában, bázislisztként is használhatjuk. Nagy folyadék- és zsiradékfelvevő képessége révén sűrítésre is alkalmas, sőt, akár panírozhatunk is benne.