Hazelnut flour - in different size variants

Hazelnut flour - in different size variants

For pricing and availability please click on the buttons with packaging sizes below.↓

We produce hazelnut flour by milling the pellet which remains from the pressing of the nuts.

It has got a considerable vitamin E and fiber content. Due to its low carbohydrate and high protein content, it is compatible with paleo and low-carb diets.

You can use it as a base flour or as an additive for decreasing the carbohydrate content of your food while giving it a slight hazelnut flavor. You can also replace the bread crumbs with it in fillings and special-tasting meatballs. It is also delicious in cakes, pies, cookies, and crepes.

Grapoila Hazelnut Flour has won a one-star award at the 2021 Great Taste awards, which is the most famous food tasting contest in the world based on blind testing.

To Favourites
Recommend
Print
Details
Details
Használhatjuk bázislisztként vagy lisztadalékként, ezzel csökkentve az össz szénhidráttartalmat, és közben enyhe, mogyorós aromát is kölcsönöz a hozzá illő, kész ételnek.
Helyettesíthetjük vele a kenyérmorzsát a panírban, töltelékben, különleges ízű fasírtban is. Kiváló sütemények, torták, piték, kekszek vagy akár a palacsinta tésztájához is.
A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.