Extra Virgin Olive Oil - in different size variants

Extra Virgin Olive Oil - in different size variants

For pricing and availability please click on the buttons with packaging sizes below.↓

During the exclusively mechanical production of the cold pressed extra virgin olive oil, the temperature of the olive mash does not exceed 27°C. 

 

The saturated fatty acid content of this oil is low. On the other hand, it has a high content of heart-healthy unsaturated fatty acids and is rich in polyphenols and antioxidants. 

 

Extra virgin olive oil functions as an excellent natural, hypoallergenic skin care product. Due to its significant antioxidant content, it provides the skin with various nutrients, especially vitamin A and E that delay skin ageing.

 

Our distinctively-flavoured, premium oil comes from Spain. Contrary to popular belief, olive oil is not suitable at high temperatures. Frying with olive oil should therefore be avoided! On the other hand, it excellent for seasoning pasta, meat, fish, and Mediterranean dishes.

 

To Favourites
Print
Details
Details

A frissesség megőrzése érdekében a hidegen sajtolt olajokat fénytől, hőtől (tűzhely, radiátor stb.) védett, hűvös helyen tárolja. Felbontás után érdemes hűtőszekrényben tartani. (A hidegtől az olaj opálossá válhat, ez azonban nem befolyásolja a minőséget.) Tipp: amíg nem érez avas ízt az olajon, addig bátran elfogyaszthatja. Az avas illat nem minden esetben jelenti a termék lejártát, távolítsa el az olajkiöntő betétet az üveg nyakáról és kóstolja meg az olajat! A műanyagon keletkező filmréteg ugyanis hajlamos az avasodásra, de az üvegben található olaj ettől még hibátlan lehet.

sixpayment