Grape seed flour - in different size variants

Grape seed flour - in different size variants

For pricing and availability please click on the buttons with packaging sizes below.↓

This flour made of cold-pressed grape seeds plays an important role in modern nutrition due to its health-preserving and renewing effect. It's a nutrient that is rich in bioactive substances and antioxidants, therefore it is essential in health preservation. 

Grape skin flour is easy to digest and free from cholesterol. Due to its oil content, it protects against vascular calcification, strengthens the blood vessels and the walls of the capillaries, decreasing the risk of thrombosis. It is a great source of vitamin E and unsaturated fatty acids. Grape skin flour is especially useful as an ingredient in bread production due to its positive physiological effects. Since it helps the yeast work and is a great colorant, feel free to use it when making bread or other kinds of pastries.

To Favourites
Recommend
Print
Details
Details
Stressz vagy betegség esetén a szabad gyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. Az idős, beteg szervezetben az antioxidánsoknak nemcsak a mennyisége, de a hatóereje is csökken, amit jelentősen javíthatunk a szőlőmagliszt fogyasztásával.


A szőlőmagliszt könnyen emészthető és koleszterinmentes. Pozitív élettani hatásai miatt érdemes sütőipari adalékanyagként használni. Kelt tészták esetén segíti az élesztő munkáját, ráadásul kiváló színezőanyag, ezért kenyérfélékhez és egyéb tésztákhoz is bátran adható.

A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.