
Hagymás-kendermagos szendvicskrém
Hozzávalók:
- 2 doboz natúr vajkrém
- 1 közepes méretű vöröshagyma
- só (ízlés szerint, kb. egy kiskanállal)
- 1 üveg Grapoila kendermagkrém
- frissen őrölt feketebors
- friss petrezselyem (ízlés szerint)
Elkészítése:
A felaprított vöröshagymát és petrezselymet keverjük össze a többi hozzávalóval. A krémet kenhetjük friss bagettre, paprikával, paradicsommal, uborkával díszítve, de szendvicskrémként, egyéb feltétekkel variálva vagy mártogatósnak (pici joghurttal vagy tejföllel higítva) is kiváló. A receptben szereplő mennyiség egy egész vendégseregnek elegendő, így ha csak családi adagot készítenénk, felezzük le a hozzávalókat. Bár az sem baj, ha egész héten van mihez nyúlni a hűtőben.