
Pinky káposztasaláta
Hozzávalók:
-4 főre-
- 250 gramm káposzta (nyers)
- 250 gramm lilakáposzta (nyers)
- 100 gramm sárgarépa (nyers)
- 100 gramm görög joghurt vagy skyr
- 50 gramm vegán majonéz
- 1 csipet szárított kapor
- 10 ml friss citromlé
- 10 gramm mézes mustárszósz
- Só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
-15 perc-
A nyers zöldségeket lereszeljük majd egy tálba helyezzük. A görög joghurtból, majonézből, mustárszószból készítünk egy keveréket, amit be is fűszerezünk a fent leírt hozzávalókkal. Ezt a krémet ráöntjük a zöldségekre, alaposan összekeverjük és már készen is vagyunk.
Tálalásig hűtőben tároljuk.
Receptért köszönet Vivinek!