
Banános-diólisztes reggeli falat
Hozzávalók:
- 1 érett banán
- 1 tojás
- 2,5 púpos evőkanál Grapoila dióliszt
- kis szódabikarbóna (elhagyható)
- fahéj
- Grapoila szőlőmagolaj
Meghatározza a napunkat, hogy hogyan indítjuk azt. Ennek egyik nem elhanyagolható eleme a reggeli. Ha a reggelid ellát kellő energiával úgy, hogy közben nem nehezít el, nem terheli az emésztőrendszered, akkor megkapod a megfelelő kezdő üzemanyagot a napi munkához. Ez a gluténmentes reggeli éppen ilyen.
Elkészítése:
A villával összetört banánt összekeverjük a tojással, a dióliszttel, a fahéjjal és a szódabikarbónával, majd a szőlőmagolajon kisütjük. Fogyaszthatjuk önmagában, friss gyümölccsel, gyümölcspürével, juharsziruppal vagy joghurttal. Jó étvágyat és szép napot!