FENNTARTHATÓ ÉLET, ÉTEL. GRAPOILA. SEMMI FELESLEG.

Töltött tahini keksz

Töltött tahini keksz

Hozzávalók:

-7 darabhoz-

Töltéshez:

 

Elkészítés:

-15 perc-

A datolyákat felaprítjuk egy késes aprítóban, majd egy tálban összekeverjük a tahinivel, a mandulaliszttel, a sütőporral és a sóval.

Az így kapott tésztát jól összegyúrjuk, majd kis golyókat formálunk belőle. Minden golyót enyhén ellapítunk, és a közepébe egy kis mélyedést készítünk. 180 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 12 percig sütjük a kekszeket. A sülés után a mélyedésekbe egy-egy kanál tahinit és pisztáciakrémmel töltjük meg a kekszeket.

Hagyjuk kihűlni, majd tálaljuk.

Receptért köszönet Vivinek!