FENNTARTHATÓ ÉLET, ÉTEL. GRAPOILA. SEMMI FELESLEG.

Cukkini brownie

Cukkini brownie

Hozzávalók:

-1 kisebb tepsihez-


Tetejére:

Elkészítés:

-50 perc-


Reszeljük le a cukkinit, majd nyomkodjuk ki belőle a felesleges levet. Keverjük össze a száraz hozzávalókat: a zabpehelylisztet, a sót, a sütőport és a kakaóport.
Dolgozzuk össze a nedves hozzávalókat: a datolyakrémet, a mandulavajat (vagy törökmogyoróvajat), a tojásokat és a napraforgóolajat. Adjuk hozzá a kinyomkodott cukkinit a nedves keverékhez, majd keverjük össze alaposan. Forgassuk bele a száraz hozzávalókat a nedves keverékbe, és keverjük csomómentesre a masszát. Öntsük bele a masszát egy sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe, és simítsuk el a tetejét.
Süssük meg 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig, tűpróbáig.

Tálalás!
Keverjük össze a mascarponét a mézzel és mandulakrémmel, majd kenjük rá a kihűlt brownie tetejére. Szórjuk meg a tetejét fagyasztott málnával a friss, gyümölcsös ízért. 

Szeleteljük fel, és élvezzük ezt a mennyei, krémes brownie-t!

Receptért köszönet Vivinek!