Törökmogyoró-olaj - többféle kiszerelésben

Törökmogyoró-olaj - többféle kiszerelésben
A törökmogyoró terméséből hidegen sajtolt olaj gazdag E-vitaminban és elsőrangú, természetes zsírsavforrás.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Részletek
Részletek
Jótékony hatású az emésztésre, illetve a szív- és érrendszerre, véd a szabad gyökök ellen. A többi olajhoz hasonlóan a mogyorót sem pörköljük préselés előtt, tehát annak természetes íze és minden értékes összetevője megmarad a Grapoila mogyoróolajban.
A mogyoró íze jól illik süteményekhez, salátaolajnak is kiváló, sajtok, húsok ízesítésére is használhatjuk, süthetünk, főzhetünk vele.
Mivel gazdag E-vitaminban és jótékony zsírsavakban, bőrápolóként, külsőleg is alkalmazható. Kiválóan hidratálja a bőrt és ideális a száraz, töredezett hajvégekre. A mogyoróolajat "száraz olajnak" is nevezik, mert flavonoidtartalmának köszönhetően szépen tisztítja és egyensúlyban tartja a zsírosodásra hajlamos, tág pórusú bőrt. Jó hatással van a napsugár okozta foltokra, túlzott pigmentációra, az apróbb ráncokra, forradásokra.
Webáruház készítés