Az árak és készletinformációk megtekintéséhez kattintson a kívánt kiszerelést jelölő gombra.↓
Halványsárga színű, mákra jellemző illattal rendelkező olaj. Omega-6 zsírsavban gazdag, mely jótékonyan hat a vérkeringésre és az immunrendszerre. Mákliszttel együtt alkalmazva segít a csontritkulás megelőzésében.
A mákolaj nem hevíthető, ezért kizárólag utóízesítésre, díszítésre használjuk. Nagyon jól illik a különféle salátákhoz, öntetekhez, pl. citrommal, gránátalmával párosítva. Édességek, gyümölcslevesek díszítéséhez, süteménykrémekhez is ajánljuk. Íze jól harmonizál a pirosbogyós gyümölcsökkel, zöldsalátákkal, sajtokkal.
Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a 2024-ben megválasztott Magyarország Tortája, amely a "Mákvirág" fantázianevet kapta, hidegen sajtolt mákolajunkkal készült!
A beérkező alapanyag morfintartalmát minden alkalommal laborvizsgálatokkal ellenőriztetjük.