Kukoricacsíra-olaj: A hidegsajtolással előállított kukoricacsíra-olaj olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet alapvető életfunkcióihoz.
Magas ásványianyag-, nyomelem-, illetve A-, D- és E-vitamin-tartalma miatt fogyasztása sejt- és bőrfiatalító hatású lehet.
Napraforgóolaj: A zsírokban oldódó vitaminok természetes vivőanyaga, így jelentős az E-vitamin- és A-vitamin-tartalma.
Kendermag olaj: Vitaminokat (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, D- és E-vitamin), különböző enzimeket és létfontosságú aminosavakat tartalmaz. Megtalálható benne, a többi olajhoz hasonlóan, az immunrendszer megfelelő működéséért felelős linolsav (Omega-6), illetve a szív- és érrendszer karbantartását biztosító alfa-linolénsav (Omega-3). Az olaj különlegessége, hogy egy harmadik zsírsavat, gamma linolsavat (GLA) is tartalmaz, és mindhárom zsírsav a biológialiag legmegfelelőbb arányban található meg benne.
Lenmagolaj: Rendkívül magas alfa-linolénsav (Omega-3), E-vitamin, illetve béta-karotin tartalma miatt a legértékesebb olajok közé sorolható. Sárga színű, karakteres ízvilággal rendelkező olaj.
A mag olajtartalmának 50-52%-át teszi ki az alfa-linolénsav, más néven az Omega-3 zsírsav. Ez egy esszenciális zsírsav, amelyet az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie. Lenmagolaj fogyasztásával az aktív életet élők megelőzhetik az edzések utáni izomfájdalmat, és anyagcsere-gyorsító hatásának köszönhetően rásegíthet a zsírégetésre.
Fontos tudni, hogy a hidegen sajtolt olajat nem tesszük ki semmilyen kémiai hatásnak, nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, ízesítőt. További előnye, hogy GMO-mentes alapanyaggal dolgozunk.