Kóstolódoboz / Sütős-főzős (dió-, repcemag-, napraforgómag-, paprikamag-, kukoricacsíra-, mustármagolaj) 6x40 ml
A hidegen sajtolt olajok rendkívül egészségesek, fogyasztásukkal természetes formában jutunk esszenciális zsírsavakhoz, vitaminokhoz, antioxidáns hatású tápanyagokhoz. Ezeket a tényeket szerencsére egyre többen ismerik. Azt viszont kevesen tudják, hogy a hidegen sajtolt olajokat nem csak salátaöntetként használhatjuk, sütni is lehet velük. Persze csak azokkal, amelyek magas füstpontjuknak köszönhetően jól hevíthetők. Mennyivel egészségesebb és ízletesebb egy hidegen sajtolt repcemagolajban kisütött rántott husi! A jól hevíthető hidegen sajtolt olajokkal (repcemagolaj, napraforgómag-olaj, mogyoróolaj, dióolaj, mustármagolaj) való sütés-főzés egészséges és finom alternatívája a hagyományos, rossz minőségű, olcsón, oldószeres eljárással előállított étolajok használatának.
A webshopban az egyes olajokról részletesen is olvashat a hidegen sajtolt olajok menüpontban.