Szelektált szőlőmagolajainkat Magyarország neves borvidékeiről származó szőlőmagokból, elkülönítve dolgozzuk fel. Az olaj ennek köszönhetően hordozza az egyes tájegységen termő, kiváló minőségű szőlő jellegzetes, gyümölcsös, karakteres, esetleg virágos ízét.
A Villányi szőlőmagolaj a Dél-Magyarország híres borvidékéről származó vörös szőlő magjából készül. Cabernet franc, cabernet sauvignon és portugieser szőlőfajták magjait használjuk fel előállítása során.
A szőlőmagolaj önnyen emészthető és koleszterinmentes, rezveratroltartalmánál fogva erős antioxidáns hatású. Baktericid tulajdonsága miatt eredménnyel használható az ekcémás, száraz bőr tüneti kezelésében, és egyéb, gyulladásos folyamatok gyógyításában. Tápláló összetevői, valamint könnyű és gyors felszívódása miatt igen hatékony bőr- és hajápoló, és a narancsbőr elleni küzdelemben is bevethető. Előnyös élettani tulajdonságainak köszönhetően az egyik legértékesebb növényi olajfélének tartják.
Füstpontjánál fogva sütéshez, főzéshez, sütemények tésztájának, töltelékének ízesítéséhez, levesek, húsok, mártások, szószok utóízesítéséhez, saláták dekorálásához, ízének gazdagításához használhatjuk.